Son günlerde boşanmalar artmış durumda ve zaman zaman insanlar bu durumdan dolayı ciddi manada mağduriyet yaşamaktadır. İnsanlar eşleri üzerinde olan hakları bir anda hiçe sayabilir ve boşanmak isteyebilirler. Bunun yanı sıra gerçekten zor günler geçirmiş olabilir ve haklı olarak da boşanmak isteyebilirler.

Bu gibi durumlarda haklılık durumunu korumak amacıyla insanlara sunulan bir dedektiflik hizmeti olan boşanma ve velayet davaları önemli bir unsurdur. Zorluk çıkartan eşe yapılması gereken tek şey dava açmak değil bu davayı destekleyen deliller toplamaktır. Bazı durumlarda Psikolojisi yerinde olmayan bir ebeveyn, çocuğunun velayetini alması durumunda çocuğa zarar verebilir. Kötü alışkanlıkları olan anne ya da baba, hatta şiddet yanlısı olan anne veya baba çocuğunun velayetini alır ise bu durum çocukta ciddi hasara neden olabilir.

 Boşanma davalarında anayasa ne der? Anayasa kadına pozitif ayrımcılık sunar fakat bazı durumlarda velayeti erkeğin alması da mümkündür. Her dava farklı nitelikler taşır biz dedektifler ise bu davalara ilgili delilleri toplar çocuğun doğru kişiye verilmesi açıcısından insanlara yardımcı unsur taşırız. Alkol, uyuşturucu, şiddet gibi durumları tespit eden dedektiflerimiz velayetin alınmasında önemli rol oynarız.

Boşanma davalarının bir başka unsuru ise aldatmalarıdır. Aldatılan eş haklı olarak çocuğunun velayetini ister. Bu durumun yasal olarak gerçekleşmesi için aldatmanın tespit edilmesi ve mahkemeye sunulması gereklidir. Aynı zamanda nafaka gibi durumları da göz önünde bulundurarak hakkınızın gasp edilmemesi için çalışan kurumumuz sizlerin yanında olmaktadır.

Hepimizin bildiği üzere “Miras” kişinin ölümünden sonra akrabalarına kalan mülk nakit ve borçların tamamıdır. İnsanların takip edemediği gerçekte kendisinin akrabası olan fakat uzak kuşaklar veya unutulmuş aile efradı mevcut olabilir. Bu tür durumlarda insanlar kendilerine kalan mirastan habersiz kalabilirler. Bir süre sonra zaman aşımından dolayı kalan bu miraslar bütünü ile devlet himayesine geçer.

İz Özel Dedektiflik bu tarz durumlarda insanlara varsa kalan mirası araştırarak, ortaklarıyla birlikte yoksa bizzat kendisine düşen hisseleri bularak sizlerin adına takip eder ve bilginize sunar.

Bazen miras bilinen kişiler tarafından da kalabilir. Dedektifler bu tarz durumlarda miras araştırmasının yanı sıra arabuluculuk ve hatta problem varsa danışmanlık hizmetiyle de sizlerin yanındadır. Bazı durumlar vardır ki mirasçılar miras bırakan kişi ölmeden önce bütün mal varlığını illegal yollarla kendi üzerine geçirerek diğer mirasçıları mirastan haksız bir şekilde mahrum edebilmektedir.

Dedektiflik büromuz bu tarz durumlarda yasal olmayan bu haksız paylaşımı ortaya çıkarır ve ilgili makamlara belgeler ile birlikte bildirir. Görevimiz bunlar ile de sınırlı değildir. Bazı özel durumlar vardır ki paylaşılamayan mal ve kaybolan hisseler yani devlete ya da başka kişilere devrolan mal ve mülk gibi durumlarda da sizlere aydınlatıcı davranarak ve sorunu çözüyor, kayboldum dediğiniz tünelden çıkış noktasına varmanızı sağlıyoruz.

MÜŞTERİ YORUMLARI


  • Dedektiflik hizmeti almadan önce aklıma takılan onca soru vardı. Aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdiler. Birkaç firma ile daha görüşmüştüm. Fiyat konusunda sıkı pazarlık yapıyorlar :) Ama hakkını verdiklerini söylemeliyim.

    M.N.18 Ağustos 2017
  • Öncelikle size saygılarımı sunuyorum eşimden boşanali tam 3 yıl oldu ve ortada mahkeme kararı olmasına rağmen çocuklarımı görmekte zorlanıyordum mahkemeye eşimin iyi bir hayatı olmadığını defalarca kez söylemem rağmen hiçbir şekilde çocuklarımı alamadım internet üzerinden bulmuş olduğum izozeldedektiflik firması sahibiyle çalışanlarıyla 10 gün gibi bir sürede eşim ve çevresi hakkındaki topladıkları delillerle şimdi çocuklarım bende ne desem az hakkınızı ödeyemem.

    H. Y.28 Temmuz 2016
  • İnternetten bulmuş olduğum dedektiflik firması hayatımı değiştirdi çok fazla İnternetten yapılan şeylere guvenmezdimama hayatımla ilgili bir karar vermek zorundaydım çünkü evlenmeye karar vermiştim ve evleneceğim bayanın araştırılmasını istedim iyiki araştırılması için sizi bulmuşum teşekkür ediyorum herşey için allah size kimseyi düşürmesin diycem ama yokluğunuzda olmaz.

    Z. T.27 Temmuz 2016
  • Öncelikle ekibinize ve size sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 4 yıldır beynimi kemiren şüphelerimi 1 haftalık kısa bir sürede sonuca ulastirdiginiz için size ne kadar teşekkür etsem azdır Ahmet bey ve ekibinin sorunsuz bir şekilde şüphelerimin doğruluğunu ortaya çıkarmış olması ve eşimle mahkeme sürecinde onların toplamış olduğu deliller sayesinde bu sıkıntılı evlilikten kurtuldum.

    E.Y.23 Temmuz 2016
  • Bir firma ile iş birlikteliği yaparak bir işe ortak girecektik. Bize gelen çok cazip bir teklif vardı. Fakat bu firmayı uzun zamandır tanıyor olsam da hiç bir iş birlikteliğimiz olmamıştı. İz Dedektiflik'e  bu firmayı araştırması yönünde hizmet başvurusunda bulunduk. Bize hazırladıkları raporun çok detaylı ve kullanışlı olduğunu özellikle belirtmek isterim.Raporu incelediğimde bu firmanın pek çok yere borcu olduğunu ve neredeyse batmak üzere olduğunu gördüm. Son anda bu ortaklıktan vazgeçtik ve büyük bir zararın eşiğinden dönmüş olduk. Bu hizmetteki başarınız tartışılmaz. Teşekkürler İz Dedektiflik ve ayrıca ilgisi için A.'ya teşekkür ederim.

    L.K.16 Haziran 2016
  • Açıkcası bu hizmeti almadan önce bazı çekingelerim vardı. Sonuçta eşime dair bazı şüpheler içerisindeydim ve İz Özel Dedektiflik Bürosunu internetten bulmuştum. İlk telefon etmemden itibaren hizmet sonuna kadar çok ilgili ve işinin ehili olarak çalıştıklarını gördüm. En nihayetinde istediğim sonuca ulaştım. Teşekkürler İz Dedektiflik...

    F.S.02 Mayıs 2016

BAZI MAKALELER

10 Aralık 2018
Kıbrıs Özel Dedektif

kıbrıs özel dedektif,kıbrıs dedektiflik,dedektif kıbrıs,kıbrıs dedektif,kıbrıs dedektiflik bürosu,lefkoşa dedektiflik,girne dedektiflik

10 Aralık 2018
Lefkoşa Dedektiflik

lefkoşa dedektiflik,lefkoşa dedektiflik bürosu,lefkoşa dedektiflik ücretleri,lefkoşa dedektiflik ücretleri

21 Haziran 2016
Dedektiflik Faaliyetleri

Firmamızın müşterilerine sunmuş olduğu hizmetlerin neler olduğunu öğrenin.

09 Haziran 2016
Nasıl çalışıyoruz?

Özel dedektiflik büroları nasıl çalışır?